Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaPortalliAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Heidfeld'i yağ basıncı problemi durdurdu

YazarMesaj
musemaniax

musemaniax

Heidfeld'i yağ basıncı problemi durdurdu Empty
MesajKonu: Heidfeld'i yağ basıncı problemi durdurdu   Heidfeld'i yağ basıncı problemi durdurdu Icon_minitimeCuma Mayıs 25, 2007 6:16 pm

Nick Heidfeld, Monako Grand Prix serbest antreman turlarında istediği zamanları yapamamasını, yağ basıncı problemine bağladı. Cuma sabah antremanlarında üçüncü en hızlı zamanı yapan Alman sürücü, öğleden sonra ise yaşadığı arızadan dolayı ancak 14’ncu olabildi. Heidfeld, "Tur zamanlarım iyi görünmüyor ancak kötü de değil. Yağ basıncında sorun yaşadım ve tabii ki bu bana zamana maloldu" dedi.

Heidfeld, “Bundan başka her iki seans da iyiydi. Sabanh pistte şaşırtıcı şekilde yol tutuş seviyesi oldukça yüksekti” diye konuştu.

Takım arkadaşı Robert Kubica ise, “Oldukça iyi bir gündü. Birçok şeyin testini yaptım. Özellikle, lastiklerin nasıl sonuç verdiğini görmek için uzun sürüşlere konsantre olduk. Çünkü bu sabah lastiklerdeki aşınma oldukça fazlaydı” dedi.

Kubica, “Aracı geliştirmek için ayarlarını değiştirdik. Öğleden sonra araçlara, uzun sürüşlerin sonunda kullanmak için yeni set lastikler takıldı. Şu an ayarlar üzerinde çalışmamız gerekiyor. Cumartesi’yi bekliyoruz. Bu arada sıralamalarda yağmur bekleniyor” dedi.

1 sayfadaki 1 sayfası